У день другого туру виборів рятувальники працюватимуть у посиленому режимі

У день другого туру виборів рятувальники працюватимуть у посиленому режимі

Укрінформ
Для забезпечення безпеки під час проведення другого туру виборів Президента підрозділи ДСНС чергують у посиленому режимі.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

“Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення другого туру виборів Президента України підрозділи ДСНС несуть службу у посиленому режимі”, - йдеться у повідомленні.

Поінформовано, що близько 39 тис. осіб та понад 2 тис. 300 од. техніки включно із резервом чергують у посиленому режимі.

Окрім того, як зазначається, для оперативного реагування на надзвичайні ситуації та проведення екстреної медичної евакуації у Закарпатській, Одеській, Харківській, Чернігівській областях та у м. Києві чергуватимуть 10 повітряних суден ДСНС.

Читайте також: Сьогодні - другий тур виборів Президента України

“У свою чергу, на випадки виявлення вибухонебезпечних предметів реагуватимуть 349 піротехніків та 128 од. техніки. Зважаючи також на випадки знеструмлення виборчих дільниць, що мали місце під час проведення першого туру виборів, ДСНС може бути задіяно понад 700 пересувних електростанцій, які забезпечать автономне електроживлення”, - додали у ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-