Порошенко приїхав на дебати у студію Суспільного

Порошенко приїхав на дебати у студію Суспільного

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко прибув у студію UA:Супільне мовлення на національні дебати перед повторним голосуванням на президентських виборах.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

До цього з 19-ї години він провів годинні дебати з кандидатом у Президенти Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський". Порошенко запрошував Зеленського долучитися до дебатів на Суспільному.

Раніше Штаб кандидата в Президенти Зеленського заявив, що він не прийде на дебати на Суспільне.

Дебати на Суспільному / Фото: Павло Багмут

Читайте також: На Суспільному обговорюють одні дебати і готуються до інших

Як повідомили на Суспільному, теледебати триватимуть 60 хвилин, модератором виступить телеведуча програми "Зворотний відлік" на Суспільному та ведуча телеканалу “Еспресо” Мирослава Барчук.

Згідно з закону, у випадку неявки на дебати одного з кандидатів його опонент може використати час для проведення своєї агітації.

Національна суспільна телерадіокомпанія України є організатором та офіційним мовником передвиборчих теледебатів, проведення яких передбачено Законом України "Про вибори Президента України".

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на НСК "Олімпійський". Він також наполягав, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00. 16 квітня команди Порошенка і Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

18 квітня Центральна виборча комісія змінила час початку проведення дебатів кандидатів на пост Президента України на “Суспільному” з 20-ї на 21-у годину.

31 березня 2019 року відбулися чергові вибори Президента України. За офіційними результатами першого туру виборів Президента України, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка — 15,95%. Другий тур відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-