Учасники маршу дійшли до

Учасники маршу дійшли до "Олімпійського"

Фото
Укрінформ
Учасники маршу «Захисти Україну» дійшли до НСК «Олімпійський» з боку вулиці Еспланадної, де зупинилися перед металевою огорожею, за якою стоять два ряди поліцейських і нацгвардійців.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

З боку Еспланадної правопорядок охороняють близько півсотні правоохоронців. Людей, які прийшли на дебати кандидатів у Президенти, запускають після пред'явлення квитків або запрошень. При цьому журналістів пропускають після пред'явлення відповідних редакційних посвідчень.

Учасники маршу «Захисти Україну» / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Ще один кордон правоохоронців розташований перед стадіоном біля Державної продовольчо-зернової корпорації України.

Читайте також: Поліція перевіряє металошукачами людей, які ідуть до "Олімпійського"

Як повідомлялося, 14 квітня представники об’єднаної Громадської ініціативи «Захисти Україну!» прийняли звернення, в якому закликали не віддавати голос на виборах кандидату Володимиру Зеленському. Звернення підписали, зокрема, народні депутати Юрій Шухевич, Дмитро Ярош, Микола Величкович, Андрій Левус, голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, керівники УНА-УНСО, Правого сектору, Конгресу Українських Націоналістів та інших громадських об'єднань, відомі діячі.

Як відомо, штаб кандидата у Президенти, шоумена Володимира Зеленського запрошує свої прихильників на НСК "Олімпійський" з 16.00 і анонсує "початок дійства" о 17.00.

Штаб Президента Петра Порошенка запрошує своїх прихильників на площу перед НСК о 18.00.

Дебати мають розпочатися о 19.00. Ведучими будуть: від штабу Зеленського - Олена Фроляк, від штабу Порошенка - Андрій Куліков.

Водночас, національні дебати відбудуться на Суспільному ТБ о 21.00, але Зеленський відмовився від участі в цих дебатах.

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-