UA:ПЕРШИЙ покаже дебати на стадіоні та у студії

UA:ПЕРШИЙ покаже дебати на стадіоні та у студії

Укрінформ
На суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ 19 квітня покажуть дебати і з НСК "Олімпійського" о 19.00 год, а також в студії - з 21.00 год.

Як повідомляється на сайті UA: ПЕРШИЙ, спецефір на телеканалі розпочнеться о 18:50 випуском політичного ток-шоу "Зворотний відлік. Передмова".

"О 19:00 заплановано пряма трансляція виступу кандидатів із НСК "Олімпійський" (нагадаємо, Суспільний мовник відповідатиме за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру, інші напрями роботи та організацію заходу, що є передвиборчою агітацією, здійснюють штаби кандидатів самостійно). Кореспонденти Суспільного також виходитимуть у прямий ефір з включеннями із секторів прихильників обох кандидатів та зон біля сцени", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що о 20:00 в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ продовжить спецвипуск політичного ток-шоу "Зворотний відлік", протягом якого ведучі Мирослава Барчук і Павло Казарін обговорять з експертами виступи кандидатів на НСК "Олімпійський".

О 21:00 у прямому ефірі UA: ПЕРШИЙ мають відбутись національні дебати між двома кандидатами на пост Президента України. До студії Суспільного запрошені Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Зазначається, що якщо на національних теледебатах буде присутній лише один кандидат, то весь відведений ефірний час буде надано йому для передвиборчої агітації. А якщо жоден із кандидатів не з’явиться до ефіру — Суспільний мовник інформуватиме про це глядачів.

Спецефір телеканалу UA: ПЕРШИЙ, а транслюватимуть також на онлайн-платформі "Зворотний відлік" та на сторінках Суспільного мовника в соцмережах. Почути спецефір також можна буде на хвилях UА: Українське радіо.

Як повідомляв Укрінформ, у штабах Зеленського та Порошенка не знають, хто буде ведучим на дебатах кандидатів у Президенти на НСК “Олімпійський”.

Читайте також: Штаби Порошенка і Зеленського досі не домовилася про регламент дебатів — Аласанія

Як відомо, у п’ятницю, 19 квітня, на НСК заплановано передвиборчі дебати кандидатів у Президенти — шоумена Володимира Зеленського та чинного Президента Петра Порошенка.

На стадіоні вже встановлено дві сцени. Команди кандидатів запрошували своїх прихильників за принципом 50/50.

Перед дебатами — о16.00 — заплановано концерти. Дебати мають розпочатися о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-