Стара політсила намагається взяти реванш — Марина Порошенко

Стара політсила намагається взяти реванш — Марина Порошенко

Укрінформ
Перша леді України Марина Порошенко вважає, що останні події яскраво свідчать про те, що стара політична сила, яка приховується за новим обличчям, намагається взяти реванш.

Таку думку вона висловила в ефірі телеканалу “Україна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ті, хто думає, що ті надбання, які отримала Україна за останні 5 років, залишаться назавжди, на жаль, помиляються. Це не так. І події останнього дня яскраво свідчать про те, що стара політична сила, яка приховується за новим обличчям, намагається зробити реванш. Це і рішення відібрати у держави ПриватБанк і повернути його старим власникам, це зняття арешту з рахунків Януковича. І це ще не було виборів”, - сказала дружина Президента.

На її думку, стара еліта, повернувшись до влади, не буде дбати про підвищення добробуту і захист інтересів українців.

Перша леді зазначила, що Президент Петро Порошенко публічно визнав свої помилки, він рішуче налаштований на кадрові зміни, вже робить перші кроки в цьому напрямку.

“І ще більше він налаштований активізувати реформи в Україні. В своїй майбутній команді, в першу чергу, він бачить лідерів, які є патріотами України. Це молоді регіональні лідери, які мають авторитет серед українського народу”, - відзначила Марина Порошенко.

Читайте також: Сьогодні Порошенко не зможе “пробитися” на “1+1”, де буде Зеленський — штаб

Вона також наголосила на важливості проведення дебатів кандидатів у президенти перед другим туром виборів. На думку першої леді, дуже важливо, щоб виборці почули, яким має бути розвиток України.

“Зараз Україна на роздоріжжі. Це дуже небезпечно — ризикувати посадою Президента України і Верховного Головнокомандувача. Сьогодні кожен знає програму Петра Порошенка, але і досі, на жаль, залишається загадкою програма іншого кандидата. Тому завтра дебати можуть стати вирішальними для багатьох виборців”, - резюмувала Марина Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-