Дебати на

Дебати на "Олімпійському": у МВС почали консультації зі штабами кандидатів

Фото
Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ розпочалися консультації зі штабами кандидатів у Президенти щодо дебатів на НСК "Олімпійський".
Про це повідомляє прес-служба МВС.

"О 17:00 за ініціативою міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова у МВС розпочалися консультації із представниками штабів кандидатів у Президенти України", - йдеться у повідомленні.

Так, у зустрічі беруть участь перший заступник міністра внутрішніх справ – керівник міжвідомчого штабу МВС щодо виборів Сергій Яровий, глава ДСНС України Микола Чечоткін, глава Нацполіції України Сергій Князєв, заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич, керівник Суспільного Зураб Аласанія, представники Управління державної охорони.

Аваков на зустрічі заявив, що завдання МВС полягає у забезпеченні безпеки під час дебатів на НСК «Олімпійський».

"Ми не підтримуємо жодного із кандидатів та приймемо вибір українців, який має бути зроблений у чесних умовах та у безпеці. На цій зустрічі МВС є модератором дискусії між штабами", - зазначив Аваков.

У відомстві нагадали, що на стадіоні очікується до 60 тисяч українців, які прийдуть підтримати своїх кандидатів, тому планується залучити до 10 тисяч правоохоронців.

«Працівникам системи МВС доведеться працювати як ззовні, так і всередині стадіону, цим можна пояснити таку кількість правоохоронців», - зазначив він.

За словами міністра, також буде заповнена вся фан-зона.

"Ми будемо безпечно розміщати потоки людей. Звісно, буде перевірка на металошукачах та огляд. І я прошу всіх з розумінням поставитись до заходів безпеки», - наголосив Аваков.

Читайте також: Поліція очікує до 60 тисяч глядачів дебатів на “Олімпійському”

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Чинний президент погодився і запросив його провести дебати на стадіоні 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

16 квітня команди Петра Порошенка і Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

Як відомо, 19 квітня о 20.00 відповідно до закону про вибори Президента мають розпочатися дебати в ефірі Суспільного.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-