Дебати 19 квітня: Порошенко готовий приїхати і на

Дебати 19 квітня: Порошенко готовий приїхати і на "Оліміпійський", і на Суспільне

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко готовий взяти участь у дебатах 19 квітня і на НСК "Олімпійський", і на Суспільному телебаченні.
Про це заявив речник передвиборчого штабу Петра Порошенка Олега Медведєва на брифінгу в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наш опонент із якимись забобонами наполягає на тому, що дебати мають відбутися саме о 19 год. А ми так думаємо, що 19 година спеціально поставлена для того, щоб законослухняний громадянин та Президент Порошенко на 20 год. поїхав на Суспільне телебачення і ніби через це не зміг узяти участь у дебатах о 19 годині. Порошенко готовий бути і там, і там”, - сказав Медведєв.

Водночас він зазначив, що дебати не варто розглядати як прес-конференцію, оскільки це медійний захід зовсім іншого формату. “Наскільки мені відомо, утворилася ініціативна група журналістів, які вимагають, щоб 18 квітня Володимир Зеленський дав хоча б одну прес-конференцію за період виборчої кампанії", - додав він.

Водночас Медведєв зазначив, що Порошенко таких прес-конференцій не уникає і на них питання не модеруються.

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат у Президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Читайте також: Зеленський не прийде на теледебати на Суспільне - штаб

Порошенко погодився на дебати на стадіоні і запросив Зеленського провести їх 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

Водночас 19 квітня о 20.00, згідно з законом про вибори Президента, мають відбутися дебати в ефірі Суспільного.

16 квітня команди Петра Порошенка та Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський" щодо можливості проведення там дебатів 19 квітня. Точний час проведення дебатів ще не було визначено. "Наше прохання - не порушувати закон і не скасовувати дебати на Суспільному", - сказав тоді Порошенко.

21 квітня в Україні пройде другий тур президентських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-