Полякова не співатиме перед дебатами на “Олімпійському” - продюсер

Полякова не співатиме перед дебатами на “Олімпійському” - продюсер

Укрінформ
Продюсер співачки Олі Полякової Михайло Ясинський спростував інформацію щодо можливої участі артистки у концертній програмі, запланованій на НСК «Олімпійський» 19 квітня перед дебатами кандидатів у Президенти України.

Про це Ясинський сказав в ексклюзивному коментарі Укрінформу.

“Так, ми спростовуємо цю інформацію. Оля зараз перебуває у концертному турі”, — сказав він.

Водночас в афіші на офіційній Facebook-сторінці виконавиці немає інформації щодо її виступів на 19 квітня в рамках туру “Королева ночі”. При цьому Ясинський пояснив, що у п'ятницю Полякова переїжджатиме із Сєвєродонецька до Запоріжжя, де виступатиме 20 квітня.

“18 квітня відбудеться “туровий” концерт у Льодовому палаці в Сєвєродонецьку на 5000 глядачів, а 20 квітня — корпоратив у Запоріжжі. 19-го вона (Оля Полякова, — ред.) — у дорозі”, — пояснив Ясинський.

Водночас він наголосив, що Оля Полякова не бере участі в жодній агітаційній акції на підтримку кандидатів на посаду Президента України.

“Оля щиро підтримує прагнення суспільства до чесних виборів і в жодній агітаційній акції за кандидатів в Президенти участі не бере,” — підкреслив продюсер.

Укрінформ також намагається отримати коментар у представників гурту DZIDZIO щодо їхньою участі у концерті. Проте наразі ані піар-менеджер, ані концертний директор виконавців не відповідають на телефонні дзвінки.

Як повідомлялося, напередодні громадянська мережа ОПОРА повідомила про те, що на Кіровоградщині представники кандидата Зеленського організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК «Олімпійський» перед запланованими дебатами між кандидатами у Президенти 19 квітня.

Читайте також: Обіцяні Зеленським квитки на дебати неможливо замовити - сайт "лежить"

Як зазначається, у Facebook-групі "Команда Зеленського. Голованівський край" 15 квітня був опублікований анонс видачі безкоштовних квитків на концерт "популярних зірок української естради" та запису на безкоштовну поїздку до Києва. У повідомленні йшлося, що виступ артистів відбудеться на НСК "Олімпійський" перед дебатами кандидатів у Президенти України. Згідно з анонсом, на концерті виступатимуть Ольга Полякова та DZIDZIO (Дзідзьо).

Отримати безкоштовні квитки та зареєструватися на безкоштовну поїздку пропонують в місцевому "Зе-офісі" у смт Голованівськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-