Обіцяні Зеленським квитки на дебати неможливо замовити - сайт

Обіцяні Зеленським квитки на дебати неможливо замовити - сайт "лежить"

Укрінформ
Через сайт, запущений командою кандидата у Президенти Володимира Зеленського, на практиці неможливо замовити безкоштовний квиток на дебати 19 квітня на НСК “Олімпійському”.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, при спробі завантажити із сайту debaty2019.org.ua розділ для замовлення безкоштовних квитків у фан-зону в центрі стадіону спочатку довго не вдається завантажити цю форму. Відповідна веб-сторінка “зависає” протягом кількох хвилин, однак після її завантаження також довго не вдається активувати саме замовлення.

При натисканні кнопки “Оформить заказ” теж доводиться чекати кілька хвилин, поки сайт перенаправить на відповідний розділ “Выбор мест”, де вказано, що ціна на вхідний квиток становить одну копійку. Після кількох спроб оформити замовлення квитка на екрані з'являється повідомлення “Данное мероприятие временно недоступно к продаже!, Мероприятие ГОЛОВНІ ДЕБАТИ КРАЇНИ (19.04.2019 19:00), Київ отключено!”

Окрім того, на запущеному Зеленським сайті також зазначається, що пропускати на стадіон людей розпочнуть о 16:00. Після цього, о 17:00, має розпочатися “програма перед головною подією країни цієї весни”, тобто дебатами, які стартують о 19:00. При цьому не уточнюється, що саме передбачено у цій “програмі”.

Разом з тим напередодні громадянська мережа ОПОРА повідомила про те, що на Кіровоградщині представники кандидата Зеленського організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК «Олімпійський» перед запланованими дебатами між кандидатами у Президенти 19 квітня. Як зазначається, у Facebook-групі "Команда Зеленського. Голованівський край" 15 квітня був опублікований анонс видачі безкоштовних квитків на концерт "популярних зірок української естради" та запису на безкоштовну поїздку до Києва. У повідомленні йшлося, що виступ артистів відбудеться на НСК "Олімпійський" перед дебатами кандидатів у Президенти України. Згідно з анонсом, на концерті виступатимуть Ольга Полякова та Дзідзьо.

Отримати безкоштовні квитки та зареєструватися на безкоштовну поїздку пропонують в місцевому "Зе-офісі" у смт Голованівськ.

Як повідомлялося, увечері 16 квітня Зеленський заявив про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати кандидатів у Президенти 19 квітня.

Свою вимогу про проведення дебатів на “Олімпійському” Зеленський озвучив 3 квітня. Порошенко погодився на дебати на стадіоні і запросив Зеленського провести їх 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

Читайте також: Деталі дебатів оприлюднять штаби кандидатів - НСК "Олімпійський"

Водночас 19 квітня о 20.00, згідно з законом про вибори Президента, мають відбутися дебати в ефірі Суспільного.

16 квітня команди Петра Порошенка та Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

21 квітня в Україні пройде другий тур президентських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-