У штабі Порошенка немає іноземних політтехнологів — Березенко

У штабі Порошенка немає іноземних політтехнологів — Березенко

Укрінформ
Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко заявив, що в штабі кандидата у Президенти Петра Порошенка немає іноземних політтехнологів.

Про це він повідомив в інтерв’ю "Українській правді", коментуючи інформацію про те, що у Порошенка працюють американські, французькі та ізраїльські технологи.

"Я таких не бачив. Можливо, ви знаєте більше", - сказав депутат.

На зауваження, що екс-журналіст, народний депутат Сергій Лещенко писав про ізраїльського політтехнолога Моше Клюгхафта, Березенко сказав: "Найменше я б зараз хотів коментувати Сергія Лещенка... Це абсолютна нісенітниця. Ніколи в житті не зустрічав цього чоловіка".

Він також додав, що скандальну рекламу, де Порошенко протиставляється президенту Росії Володимиру Путіну, "придумав штаб", але коментувати, як приймаються такі рішення, відмовився.

Намагання змінити образ Порошенка, який почав комунікувати через телеграм-канал, записує відеоролики, Березенко пояснив тим, що штаб намагається усіма способами донести свої меседжі до людей.

Читайте також: Порошенко залишиться в політиці незалежно від результатів виборів — Березенко

За його словами, цим займається "дуже багато людей на аутсорсингу", а також партія, яка продукує "багато креативних ідей".

"В останній тиждень кампанії ми перейдемо в остаточний борд і той меседж, який би хотіли донести згідно зі стратегією кампанії", - підсумував Березенко.

Як повідомлялося, другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-