Порошенко вирішив прийти на ток-шоу “Право на владу” за кілька годин до ефіру — Березенко

Порошенко вирішив прийти на ток-шоу “Право на владу” за кілька годин до ефіру — Березенко

Укрінформ
Петро Порошенко особисто приймав рішення щодо участі в ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1” за кілька годин до ефіру.

Про це заявив заступник голови фракції “Блок Петра Порошенка” Сергій Березенко в інтерв'ю “Українській правді”.

“Враховуючи формат програми "Право на владу" і склад учасників, було очевидно, що передача буде політично заангажованою. Було прийнято рішення прийти на цей телеканал і в ефірі звернутися до кандидата в президенти Володимира Зеленського, щоб він прийшов на дебати з президентом. Ще ж і надто, рішення приймав особисто президент буквально за кілька годин до ефіру. Фактично все було експромтом як для телеканалу, так і для нас”, - зазначив Березенко.

Водночас він додав, що думки всередині команди Президента поділилися навпіл щодо його участі в цій телепередачі.

“Команда поділилася приблизно навпіл. Одні говорили, що треба йти і звертатися до аудиторії цього телеканалу, бо фактично "1+1" останні місяці діяв як генератор брудної кампанії проти нас. Дехто вважав, що це ризиковано. Звучали думки, що ведучі можуть триматися некоректно, можуть використовувати принизливі фрази, можуть звучати голослівні звинувачення. Такий ефір виграти неможливо. Президент це відрізав і сказав: "Сьогодні я маю звернутися до всіх аудиторій для того, щоб українці об'єктивно робили свій вибір 21-го числа"”, - пояснив Березенко.

При цьому політик переконаний, що аудиторія "1+1" “залишається достатньо великою і патріотично налаштованою”.

“Ми переконані, що серед глядачів цього каналу є і велика кількість наших прихильників”, - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 11 квітня Президент Петро Порошенко раптово з'явився у студії телеканалу “1+1” і в прямому ефірі програми "Право на владу" запросив шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати “прямо зараз”. У свою чергу Зеленський телефоном повідомив, що він перебуває у Франції, тож не зможе відповісти на це запрошення.

Читайте також: Порошенко не має сумніву, що полонених звільнять одразу після виборів

Водночас ведуча телеканалу Наталія Мосейчук під час ефіру сказала, що колектив “1+1” давно чекав на участь Порошенка в передачі “Право на владу”. Однак згодом генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив про намір подати в суд на Президента Петра Порошенка за те, що він «увірвався в ефір приватної компанії, без запрошення», а також «за минулі звинувачення на адресу каналу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-