СБУ нарахувала біля “Олімпійського” 15 тисяч

СБУ нарахувала біля “Олімпійського” 15 тисяч

Укрінформ
Служба безпеки України забезпечила в неділю, 14 квітня, антитерористичний супровід передвиборчих заходів біля НСК "Олімпійський" за участю чинного Президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

"Службою безпеки України забезпечено антитерористичне супроводження заходів за участю Президента України - кандидата у Президенти України Петра Порошенка, які відбулися 14 квітня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, "участь у публічному виступі, який відбувся на НСК «Олімпійський», взяло близько 15 тисяч осіб".

Як раніше повідомляв Укрінформ із посиланням на МВС, Національна поліція спільно з Національною гвардією забезпечили публічну безпеку під час проведення мирного зібрання громадян, на якому були присутні до 5 тисяч людей.

Читайте також: Під “Олімпійським” сьогодні зібралося до п’яти тисяч людей - поліція

У неділю 14 квітня кандидат у президенти і чинний Глава держави Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" на призначені його штабом на 14.14 дебати, на які був запрошений і кандидат у президенти Володимир Зеленський. Однак Зеленський не прийшов. Президент виступив перед людьми, що зібралися на площі біля стадіону, після чого зустрівся з журналістами у конференц-залі НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-