Під “Олімпійським” сьогодні зібралося до п’яти тисяч людей - поліція

Під “Олімпійським” сьогодні зібралося до п’яти тисяч людей - поліція

Фото
Укрінформ
Заходи біля НСК "Олімпійський" за участю президента Петра Порошенка в неділю пройшли мирно та спокійно, до них долучилося до 5 тисяч людей.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, повідомляє прес-служба МВС.

“Національна поліція спільно з Національною гвардією забезпечили публічну безпеку під час проведення мирного зібрання громадян, на якому були присутні до 5 тисяч людей. Поліцейські забезпечили безпеку дорожнього руху, адже багато громадян рухалися і по проїжджій частині дороги. Правоохоронці й надалі посилено працюватимуть до закінчення масового заходу”, - сказав він.

Заступник голови Національної поліції України також зазначив, що до поліції надійшла низка повідомлень про замінування столичних об’єктів та Майдану Незалежності. За вказаними адресами працюють фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники, патрульні та слідчо-оперативні групи. Правоохоронці проводять ретельну перевірку об’єктів та прилеглу до них територію. Інформація не підтвердилася.

Заходи під "Олімпійським" / Фото: Овсяннікова Юлія, Укрінформ

Читайте також: Порошенко: Я не хочу мірятися роликами

Як повідомляв Укрінформ, у неділю 14 квітня кандидат у президенти і чинний Глава держави Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" на призначені його штабом на 14.14 дебати, на які був запрошений і кандидат у президенти Володимир Зеленський. Однак Зеленський не прийшов. Президент виступив перед людьми, що зібралися на площі біля стадіону, після чого зустрівся з журналістами у конференц-залі НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-