Країна не хоче купувати кота в мішку - Порошенко про вибори

Країна не хоче купувати кота в мішку - Порошенко про вибори

Відео
Укрінформ
Україна має обрати справжнього Президента, який вестиме країну і надалі демократичним курсом.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко зі сцени на площі перед НСК "Олімпійський", куди він прибув на передвиборчі дебати, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми нікого не боїмося. Ми робимо все для того, щоб країна дізналася правду. Країна не хоче обирати кота в мішку. Україна повинна обрати справжнього Президента, справжнього Верховного головнокомандувача, який і надалі буде проводити курс нашої країни до ЄС і НАТО", - підкреслив глава держави.

Водночас, кандидат у Президенти України шоумен Володимир Зеленський не прийшов на НСК «Олімпійський» для участі в дебатах.

Президент запропонував до 15 години почекати кандидата у президенти Володимира Зеленського, аби разом узяти участь у дебатах на НСК «Олімпійський».

“Я думаю, що сьогодні до Республіканського стадіону з будь-якої точки Києва можна легко доїхати за 40 хвилин. Давайте домовимося про те, що 40 хвилин, навіть 45, до 15.00 ми чекаємо пана Зеленського. Володимире Олександровичу, я переконаний, що Ви нас зараз дивитися, сподіваюся, що Ви вже повернулися з Парижа і відпочили”, - сказав Порошенко.

Читайте також: Об'єднання патріотів "Захисти Україну" закликає не підтримувати Зеленського

Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко оголосив про наміри прийти на НСК "Олімпійський" для участі у дебатах 14 квітня о 14.14. Водночас Зеленський відмовився прийти на стадіон 14 квітня і заявив, що прийде туди на дебати 19 квітня о 19.00. Однак 19 квітня дебати, згідно з законом про вибори Президента, мають відбутися в ефірі Суспільного.

Державне підприємство "НСК "Олімпійський" отримало запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України Володимира Зеленського та Петра Порошенка щодо проведення дебатів. Від представника Порошенка надійшов запит щодо проведення дебатів 14 та 19 квітня 2019 року, а від представника Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

Другий тур виборів Президента пройде 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-