ЦВК погодила заміну деяких довірених осіб Зеленського і Порошенка

ЦВК погодила заміну деяких довірених осіб Зеленського і Порошенка

Укрінформ
ЦВК скасувала реєстрацію деяких довірених осіб кандидатів на посаду Президента України Володимира Зеленського і Петра Порошенка та зареєструвала замість них інших.

Про це Укрінформу повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.

“Комісія скасувала реєстрацію довірених осіб кандидата на пост Президента України Зеленського В.О. на чергових виборах Президента України у територіальних виборчих округах № 51 та № 52 і зареєструвала замість них інших. Також скасовано реєстрацію довіреної особи кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. у ТВО № 50 та зареєстровано замість неї іншу”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ЦВК сформувала склад всіх 199 окружних комісій

Окрім того, ЦВК внесла зміни до складу дільничних виборчих комісій з виборів Президента України спеціальних виборчих дільниць, утворених у винятковому випадку на території військових частин (формувань) на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року відповідно до постанови ЦВК від 14 березня 2019 року № 554.

Також комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів Президента України для організації підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України, сформованого постановою ЦВК від 10 квітня 2019 року № 773.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-