Під час дебатів на

Під час дебатів на "Олімпійському"силовиків буде більше, ніж на Лізі Чемпіонів - МВС

Укрінформ
У випадку проведення дебатів між кандидатами у президенти на НСК "Олімпійський" будуть проводитися дуже жорсткі фільтраційні заходи.

Про це заявив директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, інформує прес-служба МВС.

За словами Шевченка, у випадку проведення дебатів між кандидатами у президенти на НСК "Олімпійський" будуть проводитися дуже жорсткі, глибокі фільтраційні заходи під час заходу на стадіон, "і не дивуйтеся великій кількості правоохоронців, які, можливо, будуть і в більшій кількості, ніж це було під час Ліги чемпіонів".

У МВС наголосили, що, зокрема, правоохоронці будуть розташовані у більшій кількості локацій і зон.

«Ми будемо працювати над забезпечення правопорядку і безпеки загалом, а тим паче під час дебатів на «Олімпійському», якщо вони будуть у такому незвичному і доволі оригінальному і ризикованому форматі, що може бути вперше», - додав Шевченко.

Читайте також: Аласанія назвав усі можливі варіанти для дебатів і нагадав, що "закон є закон"

За його словами, у МВС закликають громадян не провокувати правоохоронців на конфлікти і ставитися до підвищених заходів безпеки із розумінням.

Як повідомлялося, Державне підприємство "НСК "Олімпійський" отримало запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України Володимира Зеленського та Петра Порошенка щодо проведення дебатів.

Від представника Порошенка надійшов запит щодо проведення дебатів 14 та 19 квітня 2019 року, а від представника Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

Фото: Olympic NSC

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-