У Зеленського спростовують, що вже готові

У Зеленського спростовують, що вже готові "кадрові рішення"

Укрінформ
Штаб кандидата в Президенти Володимира Зеленського спростовує інформацію деяких ЗМІ про нібито рішення щодо майбутніх кадрових призначень в разі перемоги кандидата на виборах.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі команди Зеленського.

"У ЗМІ з’явилася інформація про призначення, які Володимир Зеленський нібито планує після перемоги на виборах Президента України. Звертаємо вашу увагу, що ці повідомлення ґрунтуються на домислах і припущеннях. Жодних кадрових рішень у команді Володимира Зеленського не ухвалювали. Більш того, вони не будуть кулуарними, бо ж недарма ми запитували українців, кого вони хотіли б бачити на ключових посадах", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі пояснили, що зараз триває процес аналізу та відбору кандидатур для призначення на державні посади, які перебувають у компетенції Президента.

"Кандидатів буде оголошено до голосування у другому турі, як і обіцяв Володимир", - наголосили у прес-службі.

У команді кандидата запевнили, що керуються такимим принципами добору як професійність у сфері компетенції, яку вимагає посада; відсутність підозр у вчиненні корупційних діянь; відсутність ділових та політичних зв’язків із країною-агресором; готовність добровільно піти у відставку у разі виникнення підозр у неналежному використанні влади та перевищенні повноважень.

"Будь-які прогнози щодо персонального складу команди, оприлюднення будь-яких прізвищ у зв’язку з посадами є передчасним. Команда Зеленського та її представники не роблять таких припущень ані публічно, ані конфіденційно", - підкреслили в прес-службі.

Читайте також: Геращенко про заяву Зеленського: Україна не потребує референдуму щодо НАТО

У штабі наголосили, що список на призначення оголосить Зеленський.

Другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня. За найголовнішу посаду країни змагатимуться чинний Президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

Як повідомлялося, у неофіційному спілкуванні з журналістами LIGA.net співрозмовники з оточення Володимира Зеленського назвали таких кандидатів на посади очільників міністерств та відомств: МЗС - екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, ГПУ - екс-прокурор США Марта Борщ або екс-голова Національного антикорупційного управління Румунії Лаура Ковеши, СБУ - Ігор Смешко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-