Свій план розвитку країни Зеленський має озвучити на дебатах — Парубій

Свій план розвитку країни Зеленський має озвучити на дебатах — Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликає кандидата на посаду Президента України Володимира Зеленського озвучити свій план розвитку держави на передбачених законом дебатах.

Про це спікер заявив під час ранкового пленарного засідання у середу у відповідь на виступ позафракційного народного депутата Віталія Купрія.

"Ми всі переконані, що свій план розвитку країни він (Зеленський - ред.) викладе на чесних дебатах, які відбудуться згідно з законом України. Бо небажання брати участь у передбачених законом дебатах - це зневага до закону України, це зневага до всіх нас. Якщо зневажати закон сьогодні, то як може людина завтра просто очолювати країну? Ми віримо, що на дебатах, передбачених законом, усі погляди і концепції будуть викладені", - підкреслив Парубій.

Заяву спікера присутні в залі засідань депутати зустріли оплесками.

Читайте також: Кличко запросив Зеленського і Порошенка для здачі аналізів

Так, перед цим Купрій почав із трибуни парламенту агітувати проти чинного Президента України Петра Порошенка, закликаючи водночас депутатів об'єднувати зусилля на підтримку кандидата на пост президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об’єднання «За наступного Президента України Зеленського В.О.». Оголошуючи про це під час засідання парламенту у вівторок, Парубій звернув увагу на те, що жодного іншого депутата, окрім Купрія, немає в переліку членів міжфракційного об’єднання. Зважаючи на це, Парубій звернувся до керівника депутатського об’єднання з проханням «донести список в апарат, щоб ми могли оголосити, хто ще входить у міжфракційне депутатське об’єднання».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-