Силовики провели нараду на

Силовики провели нараду на "Олімпійському" - готуються до можливих дебатів

Фото
Укрінформ
Правоохоронці готуються до забезпечення публічного порядку та безпеки на НСК "Олімпійський", де, можливо, відбудуться дебати кандидатів у Президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка.

Про це у Facebook повідомила заступник директора Департаменту комунікації НПУ Ольга Атаманова.

"Поліція готується до забезпечення публічного порядку та безпеки на Олімпійському. Прямо зараз голова Нацполіції Сергій Князєв, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та голова ДСНС Микола Чечоткін, керівництво Нацгвардії та дирекція стадіону провели координаційну нараду на стадіоні, де, можливо, відбудуться дебати кандидатів у Президенти", - зазначила Атаманова.

Як повідомлялося, 7 квітня Президент Петро Порошенко запросив шоумена, кандидата на пост Президента Володимира Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

8 квітня Зеленський заявив, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14.

Читайте також: У Порошенка наполягають: 14 квітня - ключова дата для дебатів

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного. За словами Аласанії, теледебати 19 квітня обов'язково відбудуться на Суспільному.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Фото: Ольга Атаманова, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-