Порошенко готовий пройти

Порошенко готовий пройти "допінг-проби" у WADA

Укрінформ
Президент Петро Порошенко готовий пройти тести у Всесвітньому антидопінговому агентстві.

Про це він поінформував у програмі "Підсумки тижня з Олегом Панютою" на телеканалі "Україна" у неділю, повідомляє Укрінформ.

"Я повністю підтримую заклик Володимира Кличка. Більше того, я вдячний йому, хоча, звичайно, я не обговорював і не спілкувався з ним... Є надзвичайно принципово, щоб найавторитетніша у світі міжнародна організація допінгового контролю, яка забезпечила і виведення на чисту воду російської антидопінгової агенції, і зняття Росії з більшості змагань... Авторитет цієї організації не викликає жодного сумніву у жодного представника у всьому світі.

І негайно, як сказав Володимир Кличко, на початку наступного тижня приїдуть сюди і керівництво, і експерти цієї організації. І я хочу наголосити: я ці тести пройду одразу ж по прибуттю", - сказав він.

На думку Порошенка, аналізи, які здав кандидат у Президенти Володимир Зеленський, "викликають лише сумніви".

"Вважаю, що є надзвичайно великою загрозою, коли є підозра, що кандидатом або навіть Президентом України може стати людина, яка, не виключено, має наркотичну залежність”, - додав він.

Порошенко наголосив, що "наркотична залежність кандидата є загрозою національної безпеки і кожного українця".

Читайте також: Володимир Кличко пропонує Порошенку і Зеленському здати "допінг-проби" у WADA

Як повідомлялося, 5 квітня український боксер Володимир Кличко запропонував кандидатам в Президенти України Володимиру Зеленському та Петру Порошенко здати аналізи в міжнародній організації World Anti-Doping Agency.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-