ЦВК завершила прийняття уточнених протоколів ОВК

ЦВК завершила прийняття уточнених протоколів ОВК

Укрінформ
Центральна виборча комісія завершила прийняття протоколів окружних виборчих комісій з поміткою "уточнений" про підсумки голосування на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Про це повідомили у прес-службі ЦВК.

"Комісія завершила прийняття протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року з поміткою "Уточнений", - вказали у ЦВК.

Так, останнім для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято протокол про підсумки голосування з поміткою "Уточнений" окружної виборчої комісії ТВО № 180.

31 березня в Україні відбувся перший тур виборів Президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів. За даними ЦВК, явка становила 63,48%.

Читайте також: ЦВК планує у неділю оголосити офіційні результати першого туру виборів

Для проведення виборів було утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також понад 29,9 тис. дільничних виборчих комісій, серед яких - 79 спеціальних виборчих дільниць для голосування військовослужбовців на території військових частин (формувань) на Донбасі та одна - на Львівщині.

За кордоном працювала 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-