Дебати Порошенка-Зеленського: голова НСТУ пояснив чіткі правила

Дебати Порошенка-Зеленського: голова НСТУ пояснив чіткі правила

Укрінформ
Дебати між кандидатами у Президенти мають відбуватись за правилами Суспільного мовника.

Так голова НСТУ Зураб Аласанія прокоментував на своїй сторінці у Facebook відео кандидата Зеленського із запрошенням на дебати лідерки партії ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко в якості арбітра.

"Не встигли перемовини початися, як встигли завершитись. Не знаю, якою буде відповідь кандидата Порошенка кандидату Зеленському, але коментар Суспільного буде наступним: "Панове кандидати. Дебати - за "Законом про вибори Президента України". В студії Суспільного мовника. З модератором Суспільного мовника. За правилами Суспільного мовника. Крапка", - написав Аласанія.

Читайте також: Голова НСТУ назвав модераторів дебатів між Порошенком і Зеленським

Як повідомляв Укрінформ, кандидат на пост Президента Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко стати арбітром на його дебатах з Петром Порошенком на НСК "Олімпійський".

Раніше Зеленський заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Порошенко відповів на виклик Зеленського і нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, проте погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Роз'яснення, якими можуть бути теледебати між кандидатами у Президенти у межах чинного законодавства дала ЦВК у своїй офіційній заяві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-