Голова НСТУ назвав модераторів дебатів між Порошенком і Зеленським

Голова НСТУ назвав модераторів дебатів між Порошенком і Зеленським

Укрінформ
Журналісти Павло Казарін і Мирослава Барчук модеруватимуть дебати кандидатів у Президенти.

Про це повідомив голова НСТУ Зураб Аласанія під час засідання круглого столу на тему "Дебати кандидатів у Президенти: чи потрібні виборцям і про що?", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми передбачаємо всі варіанти. Ми навіть прораховуємо те, що було запропоновано штабами, включно з НСК "Олімпійський", ми прораховуємо кошторис. Передбачається, що ведучим буде той самий модератор, що вів і "Зворотний відлік", мається на увазі Павло Казарін, а ті дебати, які мають бути у п'ятницю, має вести Мирослава Барчук", - зазначив Аласанія.

Як повідомлялося, кандидат у Президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Читайте також: За дебати на "Олімпійському" мають платити штаби кандидатів — Аласанія

Після цього державне підприємство НСК “Олімпійський” поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти України.

Пізніше Порошенко відповів на виклик Зеленського. Чинний глава держави наголосив, що дебати - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом про вибори Президента, дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-