Медекспертиза на

Медекспертиза на "Олімпійському": для журналістів оголосили акредитацію

Укрінформ
На сайті Президента України з'явився анонс щодо відвідання главою держави НСК "Олімпійський" 5 квітня.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

"У п’ятницю, 5 квітня, о 9:00 Президент України Петро Порошенко відвідає НСК "Олімпійський". Акредитація проводиться до 18:00 4 квітня. Вхід з 8:00 за паспортами та редакційними посвідченнями", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, чинний Президент і кандидат на пост глави держави Петро Порошенко закликав шоумена та кандидата у Президенти Володимира Зеленського у межах підготовки до дебатів пройти у п’ятницю, 5 квітня, медичну експертизу на предмет, зокрема, вживання алкоголю і наркотиків.

Кандидат у Президенти Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Він також наполягав, що кандидати обов’язково мають пройти медичну експертизу "і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти.

Читайте також: Дебати кандидатів у Президенти цікавлять 74% українців

Пізніше Порошенко відповів на виклик Зеленського. Він наголосив, що дебати - це не шоу на стадіоні, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з Законом "Про вибори Президента", дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що пройшли 31 березня. За цими даними, Зеленський набирає 30,24%, Порошенко — 15,95%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-