Дебати кандидатів у президенти: чи потрібні виборцям і про що?

Дебати кандидатів у президенти: чи потрібні виборцям і про що?

Відео
Укрінформ
Круглий стіл «Дебати кандидатів у Президенти: чи потрібні виборцям і про що» проводиться Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва.
Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Він також наполягав, що кандидати обов’язково мають пройти медичну експертизу "і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти.

Пізніше Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. Він наголосив, що дебати - це не шоу на стадіоні, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що пройшли 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-