Дебати Порошенка і Зеленського: МВС обіцяє порядок на

Дебати Порошенка і Зеленського: МВС обіцяє порядок на "Олімпійському"

Укрінформ
Поліція, Нацгвардія і ДСНС готові забезпечити охорону порядку на НСК "Олімпійський" під час дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Про це написав у Facebook директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко.

"Стадіон так стадіон. Не вперше. Фінал Ліги Чемпіонів УЄФА️ у травні минулого року провели без проблем. Відтак підрозділи МВС України, а саме Національна поліція України із ДСНС України і Національною гвардією України готові забезпечити охорону публічного порядку і безпеки на НСК "Олімпійський" під час президентських дебатів. І хай переможе сильніший", - зазначив речник МВС.

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів із результатом 30,24%, 3 квітня покликав Петра Порошенка, який набрав 15,95%, на дебати перед другим туром. Зеленський заявив, що дебати мають відбутися на стадіоні НСК «Олімпійський» у присутності всіх охочих журналістів і каналів.

Читайте також: Порошенко відповів на виклик Зеленського

У зверненні у відповідь чинний глава держави нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах. "Але стадіон так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу", - сказав Порошенко.

Як встановлює стаття 62 Закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

Теледебати транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. Кандидати на посаду Президента України беруть участь у теледебатах особисто.

Фото: facebook.com/artem.shevchenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-