КВУ: виборці переорієнтовуються на неполітиків — це величезна проблема

КВУ: виборці переорієнтовуються на неполітиків — це величезна проблема

Укрінформ
Голова Комітету виборців України Олексій Кошель вважає однією з проблем нинішнього виборчого процесу те, що виборці довіряють політтехнологіям, а не ознайомлюються з ідеями та стратегіями кандидатів.

Таку думку він висловив в інтерв'ю телеканалу ZIK.

“Я не маю підстав говорити, що виборці переорієнтовуються на політиків нової формації і тому подібне. Поки що виборці переорієнтовуються на не політиків. Це величезна проблема, що люди схильні довіряти виключно політтехнологіям, а не дивитись на ідеї та стратегії”, — зазначив Кошель.

Водночас він нагадав, що в останні дні кампанії низка виборців традиційно переорієнтовуються на лідерів перегонів, оскільки “психологічно не хочуть, щоб їх голос був втрачений”. Цим він пояснив, зокрема, й п'яте місце Анатолія Гриценка, яке кандидат посідає за даними 99,88% опрацьованих протоколів Центральною виборчою комісією на чергових виборах Президента України.

Читайте також: Кубів спрогнозував, що буде з економікою у разі перемоги Зеленського

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів Президента. За даними ЦВК, явка виборців становила 63,48%. За попередніми даними, у другий тур виборів виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-