Команда Зеленського висунула вимоги до Порошенка

Команда Зеленського висунула вимоги до Порошенка

Укрінформ
Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського оприлюднила вимоги до Президента Петра Порошенка.

Це опубліковано у спільноті "Команда Зеленського" у Facebook.

"Ми уважно ознайомились із заявою Президента України Петра Порошенка про те, що він почув молодь, яка проголосувала проти нього", - ідеться в повідомленні.

Зокрема, команда Зеленського вимагає у Президента забезпечити ухвалення закону щодо скасування декларування доходів і витрат для громадських активістів, перезапустити роботу НАЗК "шляхом формування нового складу цього органа за участю міжнародних експертів і запровадження зовнішнього аудиту його діяльності", забезпечити ухвалення нового виборчого закону, вжити заходів для розблокування роботи Вищого антикорупційного суду, підтримати законопроект щодо криміналізації незаконного збагачення, звільнити Сергія Семочка з посади першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки, ліквідувати методику "Роттердам +".

Як повідомлялося, 31 березня після закриття виборчих дільниць кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко звернувся до молодих людей, які проголосували за Володимира Зеленського, заявивши, що розуміє їхнє невдоволення недостатніми темпами на обсягами реформ, але попереджає, що є ризик загубити все, що робилося в країні протягом п'яти років. "Я почув вас і прошу, почуйте і ви мене", - сказав Порошенко, закликавши до розумного вибору у другому турі.

Читайте також: У штабі Зеленського поки не коментують заклик Суспільного до участі в дебатах

31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента. За даними ЦВК, явка виборців становила 63,48%. За попередніми даними, у другий тур виборів виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Водночас відкритим лишаєтеся питання щодо виборчих дебатів, які мають відбутися напередодні другого туру. Порошенко наполягає на проведенні дебатів, бо вважає їх ключовим елементом другого туру виборів. У штабі Зеленського спершу назвали дебати "собачими боями" та заявили, що вони не мають сенсу. А згодом повідомили, що Зеленський до дебатів готовий, але у його команди є умови до Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-