ЦВК прийняла перший протокол із мокрою печаткою

ЦВК прийняла перший протокол із мокрою печаткою

Фото
Укрінформ
Центральна виборча комісія отримала перший оригінал протоколу окружної виборчої комісії про результати голосування на чергових виборах Президента України.

Відповідний протокол на засіданні ЦВК у понеділок передала ОВК 51-го територіального виборчого округу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Наразі Центрвиборчком розпочав безперервне засідання, у ході якого будуть прийматися протоколи від окружних виборчих комісій і яке завершиться складенням підсумкового протоколу про результати голосування на виборах Президента 31 березня.

ОВК №51 знаходиться у смт Зайцеве Бахмутського району Донецької області, до її складу входить лише дві дільничні виборчі комісії.

Отримання першого протоколу з мокрою печаткою / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

У голосуванні на 51-му окрузі взяли участь 895 виборців.

Згідно з результатами виборів, найбільшу підтримку в окрузі отримав Юрій Бойко - за нього віддали свої голоси 31,28% виборців.

На другому місці - Петро Порошенко (27,82%), на третьому - Володимир Зеленський (27,37%).

Олександра Вілкула підтримали 3,12% виборців округу, Юлію Тимошенко - 2,45%, Олега Ляшка - 2,23%.

Решта кандидатів набрали менш як 1%, а за 17 кандидатів не проголосував жоден виборець.

Читайте також: ЦВК опрацювала понад 75% електронних протоколів

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів. За даними ЦВК, явка виборів становила 63,48%.

За результатами опрацювання 75,13% електронних протоколів, до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-