Тимошенко пішла з теледебатів через відсутність двох опонентів

Тимошенко пішла з теледебатів через відсутність двох опонентів

Оновлено
Укрінформ
Кандидат на пост президента Юлія Тимошенко прийшла для участі в ток-шоу "Зворотний відлік", куди також були запрошені кандидати діючий глава держави Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський. Однак через їхню відсутність вона відмовилась від участі в ток-шоу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я прийшла до вас на запрошення на дебати з Володимиром Зеленським і Петром Порошенком. Я прийшла на дебати, але дебатувати нема з ким", - сказала Тимошенко.

Ведучі ток-шоу намагалися переконати Тимошенко відповісти на численні запитання експертів, однак лідерка "Батьківщини" послалася на щільний графік і пообіцяла прийти на теледебати після першого туру виборів.

"Ми пропонуємо вам дебатувати з представниками громадянського суспільства, тому що мільйони людей зараз дивляться нас. У нас є поважні експерти, які готові ставити вам питання, у нас є блоки, які ми обговорюємо, в яких ми готові оголосити вам регламент, і якщо ви готові прийняти цей удар, ми будемо тільки щасливі", - звернулася до Тимошенко ведуча ток-шоу Мирослава Барчук.

У відповідь на це політик сказала, що готова між першим і другим туром президентських виборів, у будь-який запланований день, прийти на розмову з ведучими та експертами.

"Моя повага до вас була в тому, що я прийшла зараз до студії, щоб сказати, що ваше запрошення для мене важливе, що я прийшла, щоб говорити з двома кандидатами в президенти, і я хочу подякувати вам, що ви це організували", - додала Тимошенко.

Експерти таки почали задавати питання лідерці "Батьківщини", однак Тимошенко, не відповівши на них, залишила студію, пообіцявши прийти на ефір в інший день.

Читайте також: Участь Зеленського у ток-шоу на Суспільному малоймовірна — прес-служба

Як повідомляється на сайті "UA:Перший", 29 березня відбувся шостий випуск політичного ток-шоу "Зворотний відлік". З початку виходу програми її відвідали десять із 15 запрошених учасників президентських перегонів.

У п'ятницю на ефір були запрошені Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави — загалом було зареєстровано 44 кандидати. Пізніше п’ятеро з них відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-