У штабі Порошенка пояснили заміну значної кількості довірених осіб

У штабі Порошенка пояснили заміну значної кількості довірених осіб

Укрінформ
Заміна значної кількості довірених осіб кандидата в президенти Петра Порошенка пов'язана з організаційними і юридичними моментами проведення виборів.

Про це заявив на брифінгу в четвер, 28 березня, речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би зробити випереджуюче технічне оголошення, що протягом цих днів відбувається заміна певної, можливо, навіть великої кількості довірених осіб (кандидата в президенти. - ред.) Порошенка. Були спроби робити на цьому політичні спекуляції, що нібито хтось не схотів чи вирішив відмовитися. Це (заміна -ред.) пов'язано з рішенням, що все-таки у день проведення виборів нам потрібно більше довірених осіб з юридичним досвідом", - сказав Медведєв.

Читайте також: У Кремлі відчувають перемогу "не того кандидата" - штаб Порошенка

Він додав, що йдеться виключно про організаційні і юридичні моменти проведення виборів. "Тут немає жодних політичних демаршів, усі знані і відомі люди, які нас підтримували протягом усієї кампанії, залишаються з нами до 31 березня і залишаться з нами в боротьбі за перемогу в другому турі 21 квітня", - заявив Медведєв.

Раніше Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію 64 довірених осіб кандидата на пост президента України і діючого глави держави Петра Порошенка. Крім цього, на підставі заяви Порошенка ЦВК зареєструвала 64 нових його довірених осіб. Зокрема, Порошенко повністю замінив довірених осіб у Хмельницькій і Кіровоградських областях, 4 із 5 – у Волинській області, 5 із 8 – у Вінницькій області, 5 із 7 – в Івано-Франківській області, 5 із 13 – у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-