У Кремлі відчувають перемогу

У Кремлі відчувають перемогу "не того кандидата" - штаб Порошенка

Укрінформ
 Реєстрація у Держдумі Росії проекту постанови про невизнання українських виборів свідчить про те, що у Кремлі відчувають перемогу кандидата, якого вони "точно не хотіли б".

 Про це заявив на брифінгу в четвер, 28 березня, речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ще вибори не відбулися, а проект постанови про невизнання виборів в Україні вже подано (до Держдуми РФ. - ред.) і зареєстровано. Очевидно, вони на підставі якихось своїх даних відчувають, що переможе не той кандидат, якого вони хотіли б, чи навпаки, переможе той кандидат, якого вони точно не хотіли б", - сказав Медведєв.

Читайте також: Шкіряк прокоментував законопроект РФ про невизнання українських виборів

Раніше лідер ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимир Жириновський в Twitter повідомив, що ЛДПР внесла до Держдуми Російської Федерації законопроект про невизнання підсумків виборів Президента в Україні.

Президент Росії Путін на прес-конференції в Сінгапурі 15 листопада 2018 року заявив, що сподівається домовитися про мирне врегулювання ситуації на Донбасі з "людьми, які очолять Україну в майбутньому".  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-