МВС: Деяким головам виборчих дільниць надходять СМС-погрози

МВС: Деяким головам виборчих дільниць надходять СМС-погрози

Укрінформ
Деяким головам виборчих дільниць на території України вже почали надходити СМС-ки провокаційного характеру, але наразі це лише поодинокі випадки.

Про це на брифінгу поінформував радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я отримав інформацію про те, що деяким головам виборчих дільниць сьогодні почали надходити СМС-ки наступного провокаційного характеру. Я зачитую без прізвищ кандидатів і без назви організації, якою підписано, з огляду на політкоректність. Латинськими буквами, в українській інтерпретації: “Шановний такий-то такий-то. Якщо на вашій дільниці переможе такий-то кандидат, вас буде страчено”. Дослівно. Підпис однієї з громадських організацій, скажімо так, праворадикального спрямування”, - сказав Шкіряк.

Читайте також: Шкіряк прокоментував законопроект РФ про невизнання українських виборів

Він не виключив, що смс-повідомлення можуть бути провокацією російських спецслужб і закликав членів виборчих дільниць, якщо їм надходитимуть подібні повідомлення, негайно інформувати правоохоронні органи.

“Дуже важливим є дотримання порядку і законності на самих виборчих дільницях. Відразу хочемо попередити, що на провокації реакція правоохоронних органів буде жорстка і адекватна”, - уточнив Шкіряк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-