Всеукраїнська рада церков звернулася до громадян напередодні виборів

Всеукраїнська рада церков звернулася до громадян напередодні виборів

Укрінформ
Всеукраїнська рада Церков і релігійних організацій звернулася до усіх громадян України напередодні виборів Президента України 31 березня.

Про це повідомляє інтернет-представництво ВРЦіРО.

“Вибираємо ключову фігуру для нашої держави – Президента, а також Верховного головнокомандувача, що особливо відповідально в умовах триваючого військового протистояння агресії на сході України. Президент має свої окреслені функції: забезпечити спокій існування держави ззовні і наявність справедливого порядку зсередини. Кому довіримо ці важливі, складні та відповідальні обов‘язки – залежить від нас, і від нашої відповідальності, від здатності відрізнити телевізійні проекти – від реального життя, правдиві та здійсненні обіцянки кандидатів – від обману, бажане – від справді можливого”, - йдеться у зверненні.

ВРЦіРО зазначила, що кожний громадянин країни вибирає очільника держави не тільки для себе, а і для майбутнього покоління, чиї умови життя закладаються зараз.

Як зазначається в зверненні ВРЦіРО, найвищою цінністю для держави є справедливий мир, який забезпечує життя вільних людей у вільній країні, і вибори не повинні привести до спалахів ненависті і громадських заворушень.

“Вважаємо, що люди віри і совісті мають сьогодні стати також провідниками громадянської гідності, захисниками громадянського миру і громадянської тверезості. Маємо на це Боже благословення. Мусимо також зупиняти спроби незаконно використати релігійні спільноти у виборчому процесі. Голос сумління і посилена спільна молитва нехай стануть запорукою нашої вірності Богові у цьому нелегкому часі”, - повідомила ВРЦіРО.

Читайте також: У храмах ПЦУ молитимуться за справедливі вибори Президента

Як повідомляв Укрінформ, з ініціативи Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій і за підтримки Президента України 30 березня 2019 року оголошено днем молитви і посту в намірах чесних і мирних президентських виборів.

Чергові вибори президента призначені на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-