Тимошенко пропонує Гриценку об’єднатися — після виборів

Тимошенко пропонує Гриценку об’єднатися — після виборів

Укрінформ
Лідер партії ВО "Батьківщина", кандидат в президенти України Юлія Тимошенко заявила, що готова об’єднатися в одну демократичну команду разом з кандидатом в президенти Анатолієм Гриценком.

Про це Тимошенко заявила в ефірі програми "В гостях у Дмитра Гордона", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що Анатолій Гриценко серйозний політик, достатньо розумна людина. І ми можемо після всіх політичних перегонів бути з ними або разом в одній демократичній команді, це було би прекрасно. Або ми можемо бути опонентами", - сказала вона.

До цього політик додала, що і в першому, і в другому випадку це буде або цивілізована європейська співпраця, або цивілізована європейська конкуренція. За її словами, в цьому і є позитивність тих кандидатів в президенти, які “представляють європейську Україну, не за внесеними змінами в Конституцію, а за своєю сутністю”.

Читайте також: Кандидати у президенти витратили на кампанію понад 1,2 мільярда — КВУ

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня кандидат у президенти Сергій Тарута (політична партія "Основа") оголосив про своє рішення підтримати на виборах 31 березня Юлію Тимошенко. Політики підписали Меморандум про взаємодію.

22 березня інший кандидат в президенти — Юрій Бойко (Опозиційна платформа — За життя) повідомив, що не виключає коаліції з іншими партіями, в тому числі з “Батьківщиною” Юлії Тимошенко, якщо буде "посил" щодо досягнення миру на Донбасі. Проте у “Батьківщині” без ентузіазму поставилися до цієї ідеї.

31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-