Українці розуміють, яка висока ставка на виборах - Порошенко

Українці розуміють, яка висока ставка на виборах - Порошенко

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що українці є відповідальною нацією і розуміють, яка висока ставка на виборах.

Про це він сказав під час зустрічі зі студентами та викладачами Національного університету біоресурсів і природокористування України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Українці - відповідальна нація і розуміють, яка висока ставка на виборах, так само, як і відповідальність наша з вами. Що буде, коли ми переможемо? Маємо унікальний шанс створити велику країну заможних, вільних і щасливих людей", - сказав Порошенко.

Він додав, що вибір, який українці зроблять 31 березня, є надзвичайно відповідальним, хоча б тому, що цього вибору могло б і не бути через плани президента РФ Володимира Путіна, який поставив перед собою мету розчленувати Україну, щоб українська вільна незалежна держава припинила своє існування.

"Нашу долю Путін ще 5 років тому хотів вирішити за нас, хотів перетворити Україну на аморфний конгломерат, який розчинений у великому «русском мире». Дуже не подобалось йому прагнення волі і свободи нашого свободолюбивого народу. Саме для цього він почав агресію проти нашої держави" , - сказав Порошенко.

Читайте також: КВУ з’ясував, скільки кандидати в президенти пустили на рекламу в ЗМІ

Він додав, що для того, щоб поламати плани Путіна віддали життя Герої Небесної Сотні, серед яких був студент Бережанського агротехнічного інституту Устим Голоднюк.

Порошенко наголосив, що завдяки "мужності і героїзму наших хлопців і дівчат" ми зберегли незалежність України і отримали можливість самим будувати своє майбутнє, але ці кроки мають бути надзвичайно відповідальними, тому що від нас залежить, щоб жертви і ціна, яку заплатив український народ точно були не марними.

Фото Миколи Лазаренка, president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-