Євросоюз підтримує Порошенка на президентських виборах - Ар'єв

Євросоюз підтримує Порошенка на президентських виборах - Ар'єв

Укрінформ
Європейський Союз підтримує кандидата у президенти України Петра Порошенка на виборах 2019 року.

Про це заявив з трибуни Верховної Ради голова парламентської делегації в ПАРЄ народний депутат Володимир Ар’єв (фракція «Блоку Петра Порошенка»), повідомляє прес-служба партії.

Він нагадав, що напередодні відбувся міні-саміт Україна-ЄС, де Президента України Петра Порошенка приймали керівники ЄС. «Дипломатична мова означає, що ЄС підтримує курс, який веде Президент Порошенко на європейську інтеграцію та НАТО. Більш чіткого месиджа для громадян України бути просто не може», – наголосив Ар’єв.

Він також зауважив, що останні рішення Європейського парламенту і Конгресу США свідчать про підтримку України і боротьбу з російською агресією, яка ведеться під керівництвом Верховного Головнокомандувача ЗСУ.

Депутат нагадав, що цього року ЗСУ отримали велику кількість нової техніки для оборони держави. Так, для української армії передано 421 одиницю важкої техніки, зокрема ударні дрони.

Читайте також: Міні-саміт у Брюсселі є сигналом підтримки курсу України - Порошенко

«Президент за своїми конституційними обов’язками має дві головні речі, якими він повинен займатися: міжнародні відносини і захист Української держави. І дивитися потрібно на реальні справи. А той бруд, який сьогодні ллється, закінчиться через місяць. Інша справа – нам жити в Україні і розуміти, що нікуди не дівається російська агресія, а їхні збройні сили зосереджені навколо українських кордонів. Наша головна мета – перемогти. І перемога буде за нами!» – наголосив Ар‘єв.

Як повідомлялося, 20 березня у Брюсселі відбувся неформальний міні-саміт Україна – ЄС за участю Президента України Петра Порошенка, президента Європейської Ради Дональда Туска, голови Європейської Комісії Жан-Клода Юнкера та глави Європейського парламенту Антоніо Таяні, а також ключових профільних членів Європейської Комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-