Найбільше телереклами перед виборами замовив Бойко – ЧЕСНО

Найбільше телереклами перед виборами замовив Бойко – ЧЕСНО

Укрінформ
Кандидат у президенти Юрій Бойко з'являвся в рекламних блоках на телебаченні 2695 разів.

Про це повідомляє громадський рух “ЧЕСНО”.

"Лідером за кількістю телереклами в перші місяці виборчої кампанії став Юрій Бойко. Самовисуванець, який усе ж рекламується й під партійним брендом "Опозиційної платформи – За життя", з'являвся в рекламних блоках 2695 разів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Бойко за кількістю показів на ТБ незначно випереджає Петра Порошенка, який торік був лідером за обсягами телереклами. У перші два місяці цього року телеканали показали 2577 роликів чинного президента.

У ТОП-3 кандидатів за кількістю реклами також опинився Володимир Зеленський з 1610 показами реклами на ТБ, повідомляє "Чесно".

Громадський рух зазначає, що попри те, що Олександр Шевченко був одним з лідерів за кількістю реклами, його ролики в січні та лютому виходили рідше, ніж у чотирьох інших кандидатів, – 1412 разів.

Читайте також: Тимошенко лідирує за витратами на політичну телерекламу – ЧЕСНО

"Чесно" повідомляє, що ролики очільниці "Батьківщини" Юлії Тимошенко з'являлись у рекламних блоках 1263 рази.

“Таке "відставання" одного з лідерів за присутністю в ефірах у 2018 році можна пояснити тим, що кандидатка менш активно рекламувалася в січні: лише 172 покази роликів за місяць. Проте Тимошенко стрімко збільшила "медійність" у лютому: 1091 показ роликів за місяць”, - зазначає рух.

Чергові вибори президента призначені на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-