Військові зможуть голосувати в лікарнях та санаторіях Міноборони

Військові зможуть голосувати в лікарнях та санаторіях Міноборони

Укрінформ
Військовослужбовці, які проходять курс лікування в медзакладах Міноборони чи реабілітацію в санаторіях, зможуть проголосувати на виборах Президента України на 10 спеціально створених виборчих дільницях.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ, відповідаючи на запит Укрінформу.

"Відповідно до рішень Центральної виборчої комісії, на базі медичних установ Міністерства оборони України створено вісім спеціальних виборчих дільниць. Крім того, на базі ВМКЦ (Військово-медичного клінічного центру - ред.) Центрального регіону (м. Вінниця) та Центрального військового санаторію (м. Хмільник) створено по одній звичайній виборчій дільниці для голосування місцевого населення та військовослужбовців, які перебуватимуть на відпочинку (лікуванні)", - йдеться в листі

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

Читайте також: На Яворівському полігоні створять спеціальну виборчу дільницю

ЦВК 8 лютого 2019 року завершила реєстрацію кандидатів на посаду глави держави - усього було зареєстровано 44 особи. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Станом на 20 березня 2019 року ЦВК зареєструвала 1820 офіційних спостерігачів від 15 міжнародних організацій та 12 іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Для військовослужбовців ЗСУ загалом по Україні створено 93 виборчі дільниці для участі в голосуванні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-