ЦВК збільшила кошторис президентських виборів на 720 тисяч

ЦВК збільшила кошторис президентських виборів на 720 тисяч

Укрінформ
Центральна виборча комісія збільшила на 720 тисяч грн кошторис видатків комісії на підготовку та проведення виборів Президента 31 березня для потреб закордонного виборчого округу.

Таке рішення ухвалено на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з цим рішенням Центрвиборчком вніс зміни до кошторису своїх видатків на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня, збільшивши видатки на 720 тис. гривень за рахунок зменшення резерву коштів на таку ж суму.

Відповідні зміни було внесено і до Розподілу коштів Державного бюджету України, виділених на президентські вибори.

У ЦВК це рішення пояснили тим, що надійшло звернення від Міністерства закордонних справ щодо додаткової потреби у коштах, викликаної необхідністю додаткового придбання конвертів та розсилки запрошень виборцям засобами міжнародного поштового зв’язку.

Читайте також: ЦВК зареєструвала вже більше 1000 міжнародних спостерігачів

Така потреба у міжнародному поштовому зв'язку пов’язана із віднесенням виборців з Російської Федерації до Фінляндії, Грузії та Казахстану, а також збільшенням виборців закордонних виборчих дільниць Республіки Польща.

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року. ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидати. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-