Путін хоче крові - Порошенко прокоментував провокації перед виборами

Путін хоче крові - Порошенко прокоментував провокації перед виборами

Укрінформ
Спроби переведення президентської виборчої кампанії у формат вуличних зіткнень з кровопролиттям є сценарієм Кремля щодо зриву виборів в Україні.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку Рівненської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кремль продовжує гібридну війну проти нашої держави. Подивіться, що відбувається в останні тижні. Коли стало зрозуміло, що патріотизм і здоровий глузд українців впевнено перемагають фейки інформаційної війни, впевнено перемагають парад олігархічних технологій, зараз набувають системного характеру силові провокації в Києві і великій кількості міст України. Дуже комусь хочеться перевести виборчу кампанію у формат вуличних зіткнень, щоб пролилась кров. Путін хоче крові. А оце вже точно не технологія - це спроба зірвати вибори. Наголошую - це точно не український сценарій", - сказав Порошенко.

Читайте також: Герасимов: Провокації на вулицях - спроба поставити вибори під загрозу

Він підкреслив, що український сценарій - це проведення прозорого справедливого виборчого процесу, який викликає довіру в українців і всього світу, і чесний підрахунок голосів.

"Тільки так ми зможемо продовжити той курс, яким ішли п'ять років. Це наш обов'язок. І я наголошую як Президент і як Верховний Головнокомандувач Збройних сил України - ми цей обов'язок виконаємо", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-