У Тимошенко сказали, коли оголосять дані паралельного підрахунку голосів

У Тимошенко сказали, коли оголосять дані паралельного підрахунку голосів

Укрінформ
Передвиборчий штаб кандидата у президенти Юлії Тимошенко здійснюватиме паралельний підрахунок голосів на виборах і має намір першим оголосити результати.

Про це заявив під час брифінгу заступник голови фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наш підрахунок буде оголошений набагато раніше, ніж це робить ЦВК. Це буде зроблено буквально протягом доби, спочатку як попередній аналіз опитувань телефоном по результатах виборів, а далі ми будемо готові продемонструвати з кожної виборчої дільниці протокол з мокрою печаткою, який дозволить нам паралельно побачити, чи відповідають ті дані, які є у протоколах і здаються в ЦВК, тим даним, які отримали ми саме з тих самих протоколів, які дадуть можливість уже оголосити реальні результати виборів ще до оголошення Центральною виборчою комісією», - заявив Соболєв.

Читайте також: ІМІ: Тимошенко та “За життя” є основними замовниками "джинси" в онлайн-ЗМІ

Він наголосив, що на більш як 29 тисячах виборчих дільницях є представники партії “Батьківщина” як члени виборчих комісій, а також достатня кількість спостерігачів.

“Ключове питання — захист результатів виборів”, - підкреслив депутат.

Він також поінформував, що “Батьківщина” провела анонімне анкетування 2,5 млн виборців, під час якого респонденти мали відповісти на два запитання: про своє ставлення до президентських виборів та за кого планують віддати свій голос.

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - усього зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Станом на 12 березня ЦВК зареєструвала 635 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-