Спецслужби готові до президентських виборів — Грицак

Спецслужби готові до президентських виборів — Грицак

Укрінформ
Служба безпеки України готова забезпечити чесне волевиявлення громадян під час виборів Президента України, а кожне силове відомство має забезпечити реагування в межах визначених законом повноважень у разі виникнення порушень.

Про це заявив голова СБУ Василь Грицак на спільному брифінгу з керівниками МВС, ЦВК та ГПУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Все зрозуміло і регламентовано українським законом. Якщо ніхто не захоче ускладнити ситуацію, все має пройти добре. Кожне відомство має просто забезпечити реагування в межах визначених законом повноважень. Сили, засоби наші готові, взаємодію вже перевірено неодноразово протягом останнього часу», - заявив Грицак.

Він наголосив, що у всіх силових відомств є спільне розуміння процесу, спільне розуміння того, що необхідно зробити все можливе, щоб забезпечити вільне волевиявлення народу і довіру до результатів цих виборів.

Читайте також: Представники Нацдружин дали пояснення поліції щодо заяви про вибори - Аваков

Як повідомлялося, чергові вибори Президента України призначені на 31 березня 2019 року. ЦВК зареєструвала 44 кандидатів на пост Глави держави, але згодом п'ятеро з них заявили про відмову від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-