ЦВК скасувала реєстрацію Добродомова, Мураєва і Гнапа кандидатами у Президенти

ЦВК скасувала реєстрацію Добродомова, Мураєва і Гнапа кандидатами у Президенти

Укрінформ
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Дмитра Гнапа, Євгенія Мураєва та Дмитра Добродомова кандидатами на пост Президента України на чергових виборах 31 березня.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК уночі 8 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, Центрвиборчком скасував реєстрацію кандидатами у Президенти народних депутатів Дмитра Добродомова, висунутого партією "Громадський рух "Народний контроль", та Євгенія Мураєва, висуванця від партії "Наші".

Читайте також: Вибори-2019: Мураєв знімає свою кандидатуру на користь Вілкула

Також ЦВК скасувала реєстрацію кандидатом на пост Глави держави колишнього журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа, висуванця від партії "Сила людей".

Читайте також: Гнап подав до ЦВК заяву про зняття своєї кандидатури

Політики подали звернення до ЦВК про відмову від балотування 7 березня, в останній день, коли Центрвиборчком приймав такі заяви.

Як повідомлялося, чергові вибори Президента призначені на 31 березня 2019 року. ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації кандидатів на пост Глави держави - усього були зареєстровані 44 кандидати.

Читайте також: ЦВК скасувала реєстрацію Кривоноса кандидатом у президенти

Раніше ЦВК скасувала реєстрацію кандидатами у Президенти мера Львова Андрія Садового та заступника командувача Сил спеціальних операція Сергія Кривоноса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-