ЦВК скасувала реєстрацію Кривоноса кандидатом у президенти

ЦВК скасувала реєстрацію Кривоноса кандидатом у президенти

Укрінформ
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата на пост Президента Сергія Кривоноса.

Таке рішення ухвалено на засіданні ЦВК у четвер, повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

“Комісія скасувала реєстрацію кандидата на пост Президента України Кривоноса Сергія Григоровича на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року”, - ідеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 6 березня до ЦВК надійшло звернення від кандидата на пост Президента заступника командувача Сил спеціальних операцій Сергія Кривоноса про відмову від балотування. Він заявив про зняття своєї кандидатури на користь чинного глави держави Петра Порошенка.

Як повідомлялося, ЦВК 5 березня скасувала реєстрацію Львівського міського голови, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового кандидатом у президенти, який зняв свою кандидатуру, щоб підтримати лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

Читайте також: ЦВК не змогла закупити спецбокси для доставки бюлетенів

Кандидат у президенти Дмитро Гнап також заявив про готовність зняти свою кандидатуру на користь Гриценка. 2 березня з’їзд партії “Сила людей” закликав Гнапа відмовитися від балотування у президенти, але поки відповідного звернення до ЦВК Гнап не подав.

Згідно з календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України кандидат може звернутися до ЦВК з письмовою заявою про відмову від балотування до 24 години 7 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-