ЦВК: Кривонос подав заяву про відмову від балотування

ЦВК: Кривонос подав заяву про відмову від балотування

Укрінформ
Центральна виборча комісія у середу, 6 березня, ввечері отримала звернення від кандидата на пост Президента заступника командувача Сил спеціальних операцій Сергія Кривоноса про відмову від балотування.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі ЦВК.

“Учора в районі 17-30 уповноважений Кривоноса приніс відповідне звернення”, - розповіли в Центрвиборчкомі.

Водночас зазначається, що станом на ранок 7 березня звернень від інших кандидатів про відмову від балотування до ЦВК не надходило.

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія 5 березня скасувала реєстрацію Львівського міського голови, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового кандидатом на пост Президента України на чергових виборах.

Садовий 1 березня оголосив про намір зняти свою кандидатуру з виборів Президента і підтримати лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

Пізніше кандидат у президенти Дмитро Гнап також заявив про готовність зняти свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. 2 березня з’їзд партії “Сила людей” закликав Гнапа відмовитися від балотування у президенти, але поки відповідного звернення до ЦВК Гнап не подав.

Згідно з календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України, кандидат може звернутися до ЦВК з письмовою заявою про відмову від балотування до 24 години 7 березня.

Читайте також: Від участі у президентських виборах відмовився ще один кандидат

Вибори Президента призначені на 31 березня 2019 року. ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації кандидатів на посаду глави держави - усього були зареєстровані 44 кандидати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-