ЦВК: Садовий подав заяву про відмову від балотування, Гнап - ще ні

ЦВК: Садовий подав заяву про відмову від балотування, Гнап - ще ні

Укрінформ
У Центральній виборчій комісії підтвердили, що міський голова Львова Андрій Садовий подав заяву про відмову від балотування на пост Президента.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ЦВК.

“Так, заява Садового зайшла”, - розповіли у Центрвиборчкомі.

Водночас у ЦВК зазначили, що від Дмитра Гнапа, який раніше також заявив про намір зняти свою кандидатуру з президентських виборів, поки відповідної заяви не надходило.

Таким чином, станом на ранок вівторка, 5 березня, Садовий єдиний із 44 кандидатів, хто звернувся до Центрвиборчкому з приводу скасування його реєстрації кандидатом у президенти.

Згідно з календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року кандидат може звернутися до ЦВК з письмовою заявою про відмову від балотування до 24 години 7 березня.

Як повідомлялося, лідер політичної партії "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий 1 березня оголосив про намір зняти свою кандидатуру з виборів Президента і підтримати лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

Читайте також: Садовий подав заяву до ЦВК про зняття кандидатури на виборах президента

Пізніше кандидат у президенти Дмитро Гнап також заявив про готовність зняти свою кандидатуру на користь Гриценка. 2 березня з’їзд партії “Сила людей” закликав Гнапа відмовитися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-