Глава ЦВК запевняє, що вибори президента будуть прозорими

Глава ЦВК запевняє, що вибори президента будуть прозорими

Фото
Укрінформ
Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук запевнила, що виборчий процес чергових виборів Президента України 31 березня буде організовано за найвищими міжнародними стандартами.

Про це вона заявила під час виступу на навчальному семінарі-нараді з головами та секретарями окружних виборчих комісій (ОВК) з президентських виборів 31 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми переконані, що разом з вами зможемо докласти максимум зусиль і зуміємо організувати роботу так, щоб забезпечити чесний і прозорий вибір наших громадян і виборчий процес на рівні найвищих міжнародних стандартів", - сказала Сліпачук членам ОВК.

Засідання ЦВК / Фото: Овсяннікова Юлія, Укрінформ

Вона також підкреслила, що майбутні українські президентські вибори важливі не тільки для України, а й важливі для світу, оскільки вони проходять, за її словами, "у дуже складних умовах, коли певні держави мають наміри втручатися в суверенні права інших держав, і це, на жаль, у тому числі стосується і нашої країни".

Водночас голова ЦВК зазначила, що у цьому виборчому процесі керівний склад ОВК є досить професійним, більшість із членів мають значний досвід участі у попередніх виборчих кампаніях.

Читайте також: Виборчий процес хочуть дискредитувати “постійно непрохідні” кандидати - штаб Порошенка

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року. ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на пост Глави держави - загалом зареєстровано 44 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-