Виборчий процес хочуть дискредитувати “постійно непрохідні” кандидати - штаб Порошенка

Виборчий процес хочуть дискредитувати “постійно непрохідні” кандидати - штаб Порошенка

Укрінформ
Штаби кандидатів на пост Президента на чергових виборах 31 березня, які втратили лідерські позиції в соціологічних рейтингах, вдаються до дискредитації виборчого процесу.

Про це заявив речник виборчого штабу кандидата у Президенти Петра Порошенка Олег Медведєв на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Нас турбує реакція на поточну соціологію деяких політичних штабів, чиї лідери або втратили лідерство у виборчій кампанії, звичне для них протягом тривалого часу, або і взагалі перейшли в другу лігу кандидатів — у лігу так званих “постійно непрохідних”. І тут програвши кампанію змістів, вони вдаються до дискредитації виборчого процесу як такого, до дискредитації будь-яких легальних технологій комунікації кандидатів зі своїми виборцями”, - зазначив Медведєв.

За його словами, штаби таких кандидатів, зокрема, використовують “спеціальні технології створення ілюзії про тотальний підкуп”.

Водночас він запевнив, що це не більше, ніж одна із технологій виборчої боротьби.

Читайте також: Найбільше заяв про виборчі порушення надійшло від БПП - Аваков

Разом з тим Медведєв розповів, що команда Порошенка не задоволена нинішньою позицією чинного Президента у соціологічних рейтингах, але підкреслив, що цей рейтинг поступово зростає.

“Чи задоволені ми такою соціологією, яка є на сьогоднішній день? Безумовно, ні. Ми маємо подвоювати та потроювати зусилля, щоб уже в першому турі Петро Порошенко продемонстрував принаймні перший результат”, - додав речник виборчого штабу Порошенка.

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на пост Глави держави - загалом зареєстровано 44 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-