На Житомирщині зафіксували 38 повідомлень про можливі виборчі порушення

На Житомирщині зафіксували 38 повідомлень про можливі виборчі порушення

Укрінформ
На Житомирщині поліція зареєструвала 38 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Загалом станом на 25 лютого поліцією Житомирщини було зареєстровано 38 повідомлень, що стосувалися ймовірних порушень виборчого законодавства. За результатами перевірок поліцейські склали 14 адміністративних матеріалів за ч.2 ст. 212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення», - йдеться у повідомленні.

За словами начальника ГУНП у Житомирській області В’ячеслава Печененка, повідомлення про правопорушення надходять від пересічних жителів та представників громадських організацій. Здебільшого вони стосуються неналежного розміщення агітаційних матеріалів чи їх пошкодження.

Читайте також: Підкуп виборців: поліція вже відкрила 35 кримінальних справ

Зокрема, одне з останніх надійшло про обливання барвником білборду одного з кандидатів у президенти.

Із початку виборчої кампанії повідомлення про можливі порушення надходили до Житомирських відділу та районного відділення, Бердичівського, Коростенського, Коростишівського, Новоград-Волинського відділів, Ємільчинського, Лугинського, Малинського, Овруцького, Ружинського та Черняхівського відділень поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-